Word Vriend

Heb je een hart voor de bib? Hou je van literatuur, erfgoed, de boekenwereld? Dan is de vzw De Vrienden van de Biekorfbibliotheek iets voor jou.

Even voorstellen

De vriendenvereniging ondersteunt de werking van de Openbare Bibliotheek Brugge en organiseert tal van activiteiten die in brede zin aansluiten op de bibliotheekwerking: auteurslezingen, de leesgroep, voordrachten,… Bijzondere aandacht gaat daarbij uit naar de erfgoedcollecties van de bibliotheek.

2.4 Lees Meer.JPG

Wat bieden wij?

  • Je kan gratis of aan verminderde prijs deelnemen aan de activiteiten van de Openbare Bibliotheek Brugge en van De Vrienden van de Biekorfbibliotheek vzw.
  • Je geniet in een aantal Brugse handelszaken van kortingsbonnen of voordelen (Boekhandel De Reyghere, Brugse Boekhandel K. De Meester, Boekhandel Raaklijn, Boekhandel Marc Van de Wiele, Muziekhandel Rombaux en De Striep).
  • Je wordt uitgenodigd op de opening van tentoonstellingen in de bibliotheek en geniet van een korting op de bijhorende publicaties.
  • Je ontvangt vier maal per jaar de nieuwsbrief “Inzoemen”. Steunende leden worden vermeld in de nieuwsbrief.
  • Je ontvangt een lidkaart die ontworpen werd door de Brugse illustrator Klaas Verplancke.

Lid worden

Lidmaatschap kost 15 euro per jaar of 40 euro voor een steunend lid. Wil je lid worden van de Vrienden van de Biekorfbibliotheek? Stuur een mail naar valerie.logghe@brugge.be met vermelding van je naam, adres en telefoonnummer. Stort je bijdrage op het rekeningnummer van De Vrienden van de Biekorfbibliotheek vzw (BE34 2800 4788 4590) met vermelding van je naam en adres.