Word vriend

Heb je een hart voor de bib? Hou je van literatuur, erfgoed, de boekenwereld? Dan is de Vrienden van de Brugse Bibliotheek vzw iets voor jou.

Even voorstellen

2.4 Lees Meer.JPG

De vriendenvereniging ondersteunt de werking van de Openbare Bibliotheek Brugge en organiseert tal van activiteiten die in brede zin aansluiten op de bibliotheekwerking: auteurslezingen, de leesgroep, voordrachten,… Bijzondere aandacht gaat daarbij uit naar de erfgoedcollecties van de bibliotheek.

Wat bieden wij?

  • Je kan gratis of aan verminderde prijs deelnemen aan de activiteiten van de Openbare Bibliotheek Brugge en van de Vrienden van de Brugse Bibliotheek vzw.
  • Je krijgt toegang tot de voorverkoop van onze jaarlijkse Grote Boekenverkoop.
  • Je geniet in een aantal Brugse handelszaken van kortingsbonnen of voordelen (Boekhandel De Reyghere, Brugse Boekhandel K. De Meester, Boekhandel Raaklijn, Boekhandel Marc Van de Wiele, Muziekhandel Rombaux en De Striep).
  • Je wordt uitgenodigd op de opening van tentoonstellingen in de bibliotheek en geniet van een korting op de bijhorende publicaties.
  • Je ontvangt drie maal per jaar het magazine “Inzoemen”. Steunende leden worden in de editie van januari vermeld in het magazine.
  • Je ontvangt een lidkaart met een ontwerp van de Brugse illustrator Klaas Verplancke.

Lid worden

Lidmaatschap kost 20 euro per persoon per jaar, of 30 euro per koppel, of 40 euro voor een steunend lid. Wil je lid worden van de Vrienden van de Brugse Bibliotheek vzw? Vul dan dit formulier in en stort je bijdrage op het rekeningnummer van de Vrienden van de Brugse Bibliotheek vzw (BE34 2800 4788 4590) met vermelding van je naam en adres.