Sticky Songs

Voordracht door Zaki

Is jouw favoriete muziek jouw keuze, of heeft de muziek jou gekozen? De man die letterlijk aan de wieg stond van Soulwax en 2 Many DJ’s en die de Dewaele Brothers de muziek met de paplepel ingaf vertelt je er alles over.

Zaki kijkt naar de muziek die ons gelukkig maakt, onze angsten verdrijft en ons denken, onze passie en onze dagelijkse handelingen stuurt. De muziek die ons gewild of ongewild kippenvel bezorgt, ons laat lachen en doet huilen. Ons lichaam, onze hersenen en onze gevoelens beïnvloedt, en nog veel meer. Noot voor noot.

Natuurlijk horen daar veel muziekfragmenten bij. Van Avicii tot de Chili Peppers, over Ian Dury tot Dead Prez en Bowie. Van de Rolling Stones tot Britney Spears en Aretha Franklin, van Winehouse over Clouseau naar Eminem. Zaki weet je gepassioneerd te entertainen en je gaat op het eind van de avond naar huis met een hoop muzikale weetjes die blijven plakken.

Inschrijvingsformulier
Wil je voor meerdere personen inschrijven, vul het formulier dan nog eens opnieuw in, maar dan met de naam van de andere persoon.
Je kan wel maar één keer met hetzelfde mailadres inschrijven. Heeft de persoon die je wil inschrijven geen eigen mailadres, vul dan een fictief mailadres in (bv. buurman@fictief.be).