Leren werken met je Android-smartphone - VOLZET

Online cursus met digidokter Joost

In deze bijzondere tijden willen we iedereen de kans geven om bij te leren. Heb je een smartphone gekocht en wil je er beter mee leren werken? Onze digidokter Joost helpt je op weg in deze online cursus.

Samen oefen je de meest gebruikte vingerbewegingen, leer je hoe je meer haalt uit het toetsenbord, hoe je best je startscherm organiseert om vlug en efficiënt te werken, hoe je dankzij enkele handige weetjes goede foto’s maakt en deelt (met WhatsApp bijvoorbeeld). Samen installeren en verkennen we ook andere, vaak gebruikte apps. Al doende leren, dus. Natuurlijk is er ook plaats voor jouw vragen!

Praktische info

Belangrijk! Deze praktische cursus voor beginners is enkel geschikt voor recente smartphones met het Android-besturingssysteem, niet voor iPhones!

Je hebt een pc of tablet met camera en microfoon en een goede internetverbinding nodig om te kunnen deelnemen.

Na je inschrijving en betaling ontvang je een mail met alle praktische gegevens om deel te kunnen nemen aan deze sessie.

Voor de eigenlijke start van de lessen contacteert digidokter Joost je ook even om de opstart met het platform Zoom vlot te laten verlopen.

Download alvast Zoom op je pc of tablet. Hier lees je stap voor stap hoe je werkt met Zoom: https://www.vormingplus-brugge.be/faq#n200632