Bibliotheek van Sint-Michiels tijdelijk gesloten

De bibliotheek van Sint-Michiels is van maandag 24 augustus t.e.m. vrijdag 4 september gesloten wegens verhuis naar Xaverianensite.

Xaverianen

De bibliotheek van Sint-Michiels (Rijselstraat 98) sluit op maandag 24 augustus voorgoed haar deuren om te verhuizen naar de gloednieuwe Xaverianensite. Het multifunctioneel complex (met naast een bibliotheek ook een cultuurzaal, sport- en vergaderzalen) zal door een knip in de Xaverianenstraat voor auto’s en motors enkel bereikbaar zijn vanuit de Koningin Astridlaan. Schepen voor cultuur Nico Blontrock: “Het oude gemeentehuis in de Rijselstraat voldeed eigenlijk al jaren niet meer aan de vereisten voor een moderne bibliotheekwerking. Door de verhuis naar de Xaverianensite krijgt Sint-Michiels opnieuw een aantrekkelijke bibliotheek. Je bent er welkom vanaf zaterdag 5 september om 9.30 uur.”

Contactgegevens en openingstijden
Xaverianenstraat 3/0002, Sint-Michiels