Gratis leerloopbaanbegeleiding in Hoofdbibliotheek Biekorf

Hoofdbibliotheek Biekorf doet elke dinsdag tussen 13u en 17u dienst als Leerwinkelpunt van Huis van het Leren vzw. 
Dan is er een deskundige aanwezig die luistert naar jouw specifieke noden en deskundig en objectief advies geeft over bestaande opleidingen en welke best jouw specifieke vraag beantwoorden. Als je niet onmiddellijk geholpen kan worden, kan je ter plaatse een afspraak maken om jouw vraag later te behandelen.

Huis van het Leren vzw biedt gratis leerloopbaanbegeleiding aan via haar basiswerking Leerwinkel West-Vlaanderen. De begeleiding is gericht op volwassenen, met een bijzondere aandacht voor kansengroepen. Leerwinkel beoogt een neutrale dienstverlening die volwassenen met een leervraag of leernood op weg helpt naar een passend opleidingsaanbod. Hierbij wordt objectieve informatie verstrekt over de leermogelijkheden die passen binnen de persoonlijke omstandigheden van de volwassene. Begeleiding op maat van de cliënt dus.

Bovendien kan je in Hoofdbibliotheek Biekorf gratis gebruik maken van de bestaande ICT-infrastructuur om jouw cursus online te volgen, te oefenen, taken of opdrachten uit te voeren, enz.

Tijdens de kerstvakantie en de grote vakantie (van 18 juli tot 22 augustus) is er geen deskundige voor persoonlijke begeleiding aanwezig in de bib.