Mini Jeugd- boekenfeest

Vijf voorstellingen die op het Jeugdboekenfeest gepland waren, worden verplaatst naar zondag 6 september. Met een beperkt aantal plaatsen, de nodige afstand en een verplicht mondmasker voor iedereen ouder dan 12, kunnen we je op een veilige manier ontvangen. Je kunt gratis tickets bestellen vanaf donderdag 13 augustus om 14 uur, via een link op deze website.

 

Programma

Onderstaande vijf voorstellingen, die initieel gepland waren op 22 maart, worden verplaatst naar zondag 6 september. Je kunt gratis tickets bestellen vanaf donderdag 13 augustus om 14 uur, via een link op deze website.

Babyconcert (15mnd-2j en 2j-3j)

07 babyconcert.jpg

Tijdens dit babyconcert worden geen gesproken woorden gebruikt. Door ritmisch te bewegen, te zingen en verschillende melodische en ritmische patronen aan te bieden gaat Klankennest in dialoog met de kindjes.

10u (15mnd-2j) en 11u (2j-3j)
Hoofdbibliotheek Biekorf (Van Ackerzaal), Kuipersstraat 3, 8000 Brugge
Duur: 40'

 

Meneertje Rood Geel Blauw (voorstelling | 3-6j)

10 Meneertje Rood Geel Blauw.jpg

Meneertje Rood Geel Blauw is een voorstelling over Piet Mondriaan, de wereldberoemde kunstschilder die kleuren liet dansen zoals muziek. Het gaat om kleur, vorm en de zoektocht ernaar. Een sterk beeldende voorstelling van figurentheater Ennadien.

3-6j
13u30
Snuffel Hostel, Ezelstraat 42, 8000 Brugge
Duur: 45'

 

Ik wist niet dat dit dat was (voorstelling | 4-6j)

15 Ik wist niet.jpg

Wat is kunst? Hoe kijk je naar kunst? Moet je altijd alles weten en begrijpen? In deze opmerkelijke voorstelling van 4Hoog maken De Gezusters Kunst een kunstwerk. Niet zomaar een kunstwerk, maar HET kunstwerk… Laat je verrassen!

4-6j
13u30 en 15u
Ryelandtzaal, 
Achiel van Ackerplein 3, 8000 Brugge
Duur: 45'

Vuil! Vuil! Vuil! Radio Oorwoud (voorstelling | 6-12j)

26 oorwoud.jpg

Sedert 2012 staat Radio Oorwoud op de barricades voor het milieu en het klimaat. De nieuwe set bevat heel wat nieuwe liedjes uit de derde CD Vuil! Vuil! Vuil! Maar ook de gekende Oorwoud klassiekers ontbreken niet. 
Op het podium: Fleur Hendriks (zangvogel en opperpanda), Bart Van Lierde (basbeer), Thomas Vanelslander (gitaarscholver en zangvogel), Micha Vandendriessche (trommelaar) en Hannes Demaeyer (toetsen toeteraar).

6-12j
16u
Cultuurzaal Daverlo, Dries 2, 8310 Brugge
duur: 60'

Mammoet Bravo (voorstelling | 8-10j)

31 mammoet.jpg

In deze voorstelling wordt er verteld, er is muziek, er zijn animaties, er wordt gebeten, er zijn misschien zelfs mammoetdrollen… Mammoet Bravo is gebaseerd op de graphic novels Mammoet en Kamp Bravo. Het zijn fantasierijke en vernieuwende verhalen van Stefan Boonen en illustrator Melvin. Hun werk wordt goed onthaald, is vertaald en werd bekroond door de Kinderjury.

8-10j
13u30 en 15u
Hoofdbibliotheek Biekorf (Leeszaal), Kuipersstraat 3, 8000 Brugge
Duur: 35'

 

Hou hier rekening mee bij het inschrijven

  • Babyconcert: duotickets (1volwassene + 1 kind)
  • Mammoet Bravo: enkel voor kinderen tussen 8 en 10 jaar. Als volwassene kun je dus geen tickets reserveren.
  • Meneertje Rood Geel Blauw, Ik wist niet dat dit dat was, Vuil! Vuil! Vuil!: Reserveer op jouw naam alleen tickets voor mensen die tot jouw bubbel behoren (met max. 1 volwassene per bubbel). We houden rekening met de bubbels om de zaal klaar te zetten.
  • Heb je tickets gereserveerd maar kun je toch niet aanwezig zijn? Laat het weten via info@ticketsbrugge.be of 070 22 12 12 (ma-vrij 14u-17u).