Digipunt

E-inclusie en levenslang leren is één van de doelstellingen van de Openbare Bibliotheek Brugge. Digitale vaardigheden zijn noodzakelijk om mee te kunnen in de maatschappij, en de bib wil mensen daarin ondersteunen. Je kan terecht bij het Digipunt in Hoofdbibliotheek Biekorf of op consultatie komen bij de Digidokters in de hoofdbib of in één van de filialen.

Het Digipunt

BIB_Digipunt.jpg

Het Digipunt is een nieuw infopunt in Hoofdbibliotheek Biekorf waar je vragen kunt stellen over je computer, tablet, smartphone, enz. Aan de infobalie van de non-fictieafdeling kun je elke weekdag tussen 14 en 16.30 uur terecht met je digitale vragen. De medewerker aan het Digipunt helpt je op weg of verwijst je door.
Als coronamaatregel kan je momenteel niet terecht in het Digipunt.

De Digidokters

De Digidokter.jpg

Heb je vragen over je smartphone, tablet, computer of laptop? Kom dan op consultatie bij een Digidokter in Hoofdbibliotheek Biekorf, de bib van Assebroek (Daverlo), Sint-Kruis (De Zorge) of Sint-Andries. Wegens corona werkt De Digidokter vanop afstand.

Lees meer

Een computercursus volgen?

computercursus.png

Het Digipunt heeft ook een doorverwijsfunctie. Misschien vind je het wel interessant om een computercursus te volgen? In Brugge kan je daarvoor op verschillende plaatsen terecht. 

Lees meer