De Digidokter

gratis ICT-helpdesk in de bib

Heb je vragen over je smartphone, tablet, computer of laptop? Stel ze aan de digidokter!

Gratis en zonder inschrijven. Waar en wanneer precies vind je hieronder. De digidokters blijven ook bereikbaar via mail (digidokters@gmail.com).

In Hoofdbibliotheek Biekorf kan je elke woensdag tussen 14u en 16u langskomen bij de digidokter.

Ook in onze vier grootste filialen kan je langskomen bij de digidokter. Telkens op een zaterdagvoormiddag tussen 10u en 12u.

Bibliotheek Xaverianen (Sint-Michiels),
elke eerste zaterdag van de maand.
Bibliotheek Daverlo (Assebroek),
elke tweede zaterdag van de maand.
Bibliotheek De Zorge (Sint-Kruis),
elke derde zaterdag van de maand.
Bibliotheek Sint-Andries,
elke vierde zaterdag van de maand.
 

Soms zoekt de digidokter nog andere oorden op. Als dat het geval is, dan vind je de concrete data en locaties hieronder.

De digidokters

Apps zoeken in de Store en installeren op jouw toestel? Selfies nemen en op Facebook zwieren of misschien zelfs meteen wegschrijven naar de cloud? Whatsappen met vrienden en familie? Wandelen of fietsen met je smartphone als gps? Wat je vraag of probleem ook is, je bent welkom!

Als je langskomt, krijg je hulp van Dirk, Han, Joost, Karel of Pol. Stuk voor stuk hebben ze tonnen ervaring bij het verhelpen van computerproblemen. Ze gaan geen enkel probleem uit de weg en kijken er nu al naar uit om jouw vraag te beantwoorden! Ze wisselen elkaar af in Hoofdbibliotheek Biekorf en zijn vaak vast gezicht in een filiaal.