De Digidokter

gratis ICT-helpdesk in de bib

Heb je vragen over je smartphone, tablet, computer of laptop? Stel ze aan de digidokter!

Gratis en zonder inschrijven. Waar en wanneer precies vind je hieronder.

Je kan op verschillende locaties op "consultatie" komen bij de digidokter.

In Hoofdbibliotheek Biekorf kan je elke woensdagnamiddag tussen 14u en 16u gewoon langskomen. Nieuw is dat je ook op afspraak kan komen (zodat je je beurt niet hoeft af te wachten). Het hoeft niet, maar het kan.

Maak hier je afspraak (als je dat wil).

De vier grote filialen nemen elk om beurt een zaterdag voor hun rekening. Elke eerste zaterdag van de maand in bibliotheek Xaverianen (Sint-Michiels), elke tweede zaterdag in bibliotheek Daverlo (Assebroek), derde zaterdag in bibliotheek De Zorge (Sint-Kruis) en vierde in de bib van Sint-Andries. Telkens tussen 10u en 12u.

Elke eerste dinsdag van de maand kan je in Bibliotheek De Dijk (Sint-Pieters) langsgaan bij de Digidokter. Telkens tussen 15u en 17u.

Via de links hieronder vind je per locatie op welke specifieke data je er naar de digidokter kan.

Soms zoekt de digidokter nog andere oorden op. Als dat het geval is, dan vind je de concrete data en locaties hieronder.

De digidokters

Apps zoeken in de Store en installeren op jouw toestel? Selfies nemen en op Facebook zwieren of misschien zelfs meteen wegschrijven naar de cloud? Whatsappen met vrienden en familie? Wandelen of fietsen met je smartphone als gps? Wat je vraag of probleem ook is, je bent welkom!

Als je langskomt, krijg je hulp van Dirk, Han, Joost, Karel of Pol. Stuk voor stuk hebben ze tonnen ervaring bij het verhelpen van computerproblemen. Ze gaan geen enkel probleem uit de weg en kijken er nu al naar uit om jouw vraag te beantwoorden! Ze wisselen elkaar af in Hoofdbibliotheek Biekorf en zijn vaak vast gezicht in een filiaal.