Boek
Nederlands

Arcanum : een Rani Diaz thriller

Sterre Carron (auteur)
+1
Arcanum : een Rani Diaz thriller
×
Arcanum : een Rani Diaz thriller Arcanum : een Rani Diaz thriller

Arcanum : een Rani Diaz thriller

In de reeks:
Rani Diaz; 15
Genre:
Inspecteur Rani Diaz van de Mechelse politie krijgt te maken met moorden en verdwijningen.
Extra onderwerp
Diaz, Rani ; personage
Titel
Arcanum : een Rani Diaz thriller
Auteur
Sterre Carron
Taal
Nederlands
Uitgever
Antwerpen: Witsand Uitgevers, 2020 | Andere uitgaves
313 p.
ISBN
9789492934758 (paperback)

Besprekingen

Is de dood van de 13-jarige Elodie Mertens een moord of zelfmoord? De Vlaamse rechercheur Rani Diaz tast vooralsnog in het duister. Daarna stapelen de verwikkelingen zich verder op: de man van Elodies onderwijzeres Demi Dallemagne verdwijnt spoorloos en er is op dezelfde school sprake van weer een zelfmoord, nu van de puber Rick. Deze keer is dat echt wél duidelijk. Wat is er met die school aan de hand? En waar is Richard Favre gebleven? Hebben deze chaotische drie zaken wellicht iets met elkaar te maken? Handenvol werk dus voor Rani, Bert en de rest van het team. Een Rani Diaz-thriller, de vijftiende alweer. De auteur is zeer productief, maar dat betekent niet dat er sprake is van gemakkelijk of herhaald werk. Deze misdaadroman neemt de lezer mee in een wervelende storm van geweld, bedrog en hardnekkig recherchewerk. En zoals het een goede betaamt, wordt de lezer voortdurend op het verkeerde been gezet en wordt de ware toedracht pas heel laat duidelijk. Het klinkt misschien als een c…Lees verder

Over Sterre Carron

Sterre Carron (Antwerpen, 1957), een pseudoniem, is een Vlaamse schrijfster van misdaadromans. Ze debuteerde als schrijfster in 2013 met Mara.

Carron had van in haar jeugd belangstelling voor criminologie maar belandde uiteindelijk in een opleiding tot vroedvrouw. Voor Artsen zonder Grenzen ging ze werken in Rwanda en toenmalig Zaïre. Ze keerde terug naar België waar ze een tijd in het Instituut voor Tropische Geneeskunde werkte. Haar detectives draaien rond Rani Diaz, een gevoelige maar humeurige politiehoofdinspecteur.

Bibliografie

Rani Diaz-serie

  1. Mara (2013 - Nederlandse Auteurs Uitgeverij)
  2. Tirtha (2014 - Nederlandse Auteurs Uitgeverij)
  3. Matsya (2014 - Nederlandse Auteurs Uitgeverij)
  4. Trifla (2015 - Witsand Uitgevers)
  5. Indigo (2015 - Witsand Uitgevers)
  6. Indra (2016 - Witsand Uitgevers)
  7. Gotcha! (…Lees verder op Wikipedia