Boek
Engels

Shopaholic to the rescue

Sophie Kinsella (auteur)

Shopaholic to the rescue

In de reeks:
Becky's vader verdwijnt en laat in een achtergelaten briefje weten dat hij een probleem uit het verleden moet oplossen. Becky vertrekt vervolgens met vrienden en familie naar Las Vegas om hem te gaan zoeken.
Titel
Shopaholic to the rescue
Auteur
Sophie Kinsella
Taal
Engels
Uitgever
London: Black Swan, 2016
396 p.
ISBN
9781784160364 (paperback, B format)

Andere talen:

Besprekingen

Nadat Becky’s vader een briefje heeft achtergelaten dat hij is vertrokken om een probleem uit het verleden op te lossen gaat ze met een wagen vol familie en vrienden van Los Angeles naar Las Vegas om hem te zoeken. Daar is in haar vorige boek, 'Shopaholic to the stars'* veel misgegaan. Haar hartsvriendin Suze mijdt haar sindsdien en tijdens deze reis is Suze dikke vrienden met Alicia. De man van Suze, Tarquin en Bryce Perry zijn met haar vader meegegaan. Becky voelt zich schuldig omdat ze denkt dat zij de oorzaak van de verdwijning van haar vader is. Ze is haar hele kooplust kwijt en koopt alleen dingen voor anderen. Ze maakt zich zorgen en is niet zichzelf. Maar telkens als de groep niet meer weet hoe het verder moet, heeft Becky een plan. Langzaam maar zeker ontdekken ze de oorzaak van het vertrek van Becky’s vader en komen er steeds meer verrassende zaken uit het verleden naar voren. In de onderlinge verhoudingen van het gezelschap doen zich allerlei spanningen voor maar het eindig…Lees verder

Over Sophie Kinsella

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Elena Torre from Viareggio, Italia

Sophie Kinsella (pseudoniem van Madeleine Wickham, Londen, 12 december 1969) is een Britse schrijfster van de Shopaholic-reeks.

Levensloop

Kinsella studeerde aanvankelijk muziek aan het New College in Oxford, maar verruilde die studie al na een jaar voor politicologie, filosofie en economie. Daarna heeft ze gewerkt als leraar en als financieel journalist.

Onder haar eigen naam, Madeleine Wickham, schreef ze haar eerste roman, The Tennis Party, toen ze 24 jaar oud was. Ze werkte toen nog als financieel journalist.

Het eerste boek onder haar pseudoniem Sophie Kinsella liet ze anoniem aan haar uitgever Black Swan lezen. Hierdoor kwam ze als het ware een tweede keer 'in dienst' bij dezelfde uitgever: onder haar eigen naam en onder haar pseudoniem.

Ze is getrouwd met een voormalig operazanger en heeft haar man professioneel op de piano begeleid op tours door het Midden-O…Lees verder op Wikipedia

Suggesties