Boek
Nederlands

Barcelona

Helmuth Bischoff (auteur)
+1
Barcelona
×
Barcelona Barcelona
In de reeks:
ANWB Extra reisgids Barcelona - Spanje

Ontdek Barcelona met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Barcelona! Door de combinatie van strand, winkels en historie is Barcelona een perfecte bestemming voor een leuke citytrip.

De compacte ANWB Extra reisgids Barcelona biedt naast routes door de stad, veel praktische tips over hotels en vervoer ook 15 inspirerende bezienswaa
Titel
Barcelona
Auteur
Helmuth Bischoff
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Duits
Oorspr. titel
Barcelona
Editie
Tweede, herziene druk
Uitgever
Den Haag: Uitgeverij ANWB, © 2023 | Andere uitgaven
128 p. : ill. + stadsplattegrond Barcelona
ISBN
9789018049508 (paperback)

Besprekingen

Ieder gidsje in deze serie begint met korte hoofdstukken over o.a. Historie, Goed om te weten, Woordenlijst, Praktische informatie e.d. Dan volgt de stadsbeschrijving met aandacht voor hotels, eten en drinken, winkelen, uitgaan, cultuur en amusement, sport, bezienswaardigheden en uitstapjes, gevolgd door een vijftal Extra-routes. Alles ruim voorzien van kleurenfoto's. De gids richt zich op dezelfde doelgroep als de bekende Marco Polo reisgidsjes en laat zich daar goed mee vergelijken. Het formaat is vrijwel gelijk en de geboden informatie is soms iets meer, soms iets minder uitgebreid. De meerwaarde zit hem vooral in de stadsplattegronden en in de (goed bruikbare) uitvouwbare kaart 1:12.500 achterin, met in kadertjes extra informatie, verwijzingen naar de Extra-routes en op de achterzijde een plaatsnamenregister en een kaartje van de metro-lijnen.