‘Een romantisch en heftig verhaal dat leest als een tierelier. Fans van De zeven zussen kunnen hun hart ophalen.’ Nederlands Dagblad

Het meeslepende derde en laatste deel van de populaire Kleuren van schoonheid-trilogie

New York, 1942. Sophia lijkt eindelijk haar geluk te hebben gevonden, maar haar wereld stort opnieuw in als haar man zegt dat hi

Titel
Sophia's triomf
Auteur
Corina Bomann
Vertaler
Lilian Caris Iris Van der Blom
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Duits
Oorspr. titel
Sophias Triumph
Uitgever
Amsterdam: Boekerij, copyright 2022
443 p.
ISBN
9789022593196 (paperback)

Andere formaten:

Over Corina Bomann

Corina Bomann (Parchim, 7 maart 1974) is een Duitse schrijfster van romans.

Levensloop

Bomann bracht in 2001 haar eerste boek uit in Duitsland met de titel Der Schattengeist. In 2014 verscheen haar eerste Nederlandstalige boek onder de naam Het vlindereiland, dit was een vertaling van haar Duitse boek Die Schmetterlingsinsel uit 2012.

In Nederland heeft Bomann haar naamsbekendheid voornamelijk te danken nadat ze doorbrak met haar boeken uit de De vrouwen van de Leeuwenhof-reeks waarvan ze binnen een jaar tijd meer dan 140.000 exemplaren verkocht.

Bibliografie

  • Der Schattengeist (2001)
  • Der Traum des Satyrs (2001)
  • Die Spionin (2008)
  • Verrückt nach Mark (2008)
  • Der Pfad der roten Träume (2009)
  • Sturmsegel (2010)
  • Das Krähenweib (2010)
  • Der…Lees verder op Wikipedia

Suggesties