Boek
Nederlands

Mijn eerste boek vol patronen

Bobby George (auteur), June George (auteur), Boyoun Kim (illustrator)
+1
Mijn eerste boek vol patronen
×
Mijn eerste boek vol patronen Mijn eerste boek vol patronen
Doelgroep:
Vanaf 0-2 jaar
Kinderen leren al vroeg kleuren en vormen herkennen, dus waarom geen patronen? Streepjes, ruitjes, bloemetjes, bolletjes, … ze staan allemaal in dit boek. Eerst zie je een los element (een cirkel). Daarna een patroon (een heleboel cirkels vormen bolletjes!) Tot slot zie je een illustratie met een toepassing van het patroon (een bolletjeskleed).
Titel
Mijn eerste boek vol patronen
Auteur
Bobby George June George
Illustrator
Boyoun Kim
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
My first book of patterns
Uitgever
Antwerpen: Oogappel, 2020
[40] p. : ill.
ISBN
9789002271199 (hardback)

Over Bobby George

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door User:Mariecarmen1957

Robert Francis (Bobby) George (Manor Park, Londen, 16 december 1945) is een Engels darter. Bijzonder aan Mister Glitter (opkomstnummer: Queen met "We Are the Champions") is dat hij pas op 29-jarige leeftijd met darten is begonnen.

In 1976 won George meteen het eerste toernooi waaraan hij deelnam: de Hainault Super League Singles. In relatief korte tijd trad hij toe tot de elite van de dartsport met prestaties als het winnen van het North-American-Open (1978) en het News of the World Darts Championship (1979, 1986). In 1980 haalde George de finale van de Embassy (tegenwoordig Lakeside) die hij met 5-3 verloor van vijfvoudig wereldkampioen Eric Bristow. Na een vijftal jaren uit het toernooi-circuit te zijn geweest keerde George in 1992 terug en knokte hij zich via het kwalificatietoernooi naar een Embassy-deelname, waarin hij pas in de halve finale sneuvelde tegen drievoudig wereldkampioen John Lowe. Dit kunstje - het kwalificeren voor de Embassy - herhaal…Lees verder op Wikipedia