De kracht van je dagelijkse basisvoeding

infosessie met Sabine Martens

Tajine met kalkoen

Wist je dat je lichaam opgebouwd wordt uit de voeding die je dagelijks eet?
Hoe beter je voeding op jouw persoonlijk lichaam afgestemd is, hoe sterker je lichaam. Ook je geest en je spirit worden er beter van.
Hoewel ons geleerd wordt dat we allemaal hetzelfde dienen te eten, blijkt dit in realiteit niet helemaal te kloppen. Als we allemaal hetzelfde nodig hebben waarom springt de één dan zijn bed uit voor een English breakfast terwijl een ander al misselijk wordt bij het idee alleen.
Er bestaan namelijk verschillende stofwisselingstypes die elk een andere combinatie van soorten koolhydraten, eiwitten en vetten nodig hebben.

Daarnaast is voeding veel meer dan calorieën tellen en ervoor zorgen dat je alle voedingsstoffen binnen krijgt. Met je dagelijkse voeding kan je je conditie beïnvloeden, verbeteren, optimaliseren. Voeding kan je een lekker warm gevoel geven of je helemaal doen bibberen. De verschillende bereidingswijzen beïnvloeden elk op een andere manier je welbevinden. En wist je dat de verschillende smaken elk een andere uitwerking hebben op je lichaam?
En wat we al helemaal vergeten zijn, is dat zowel je lichaam als je hormonen van lokaal en seizoensgebonden voeding houden.

 

Inschrijvingsformulier
Wil je voor meerdere personen inschrijven, vul het formulier dan nog eens opnieuw in, maar dan met de naam van de andere persoon.