Meer doen met je smartphone (android)

digisessies
in Hoofdbibliotheek Biekorf (Van Ackerzaal)

inschrijven

Voor wie nog maar net een Android-smartphone heeft, of gewoon weer helemaal mee wil zijn!

In een reeks van vier workshops leer je stap voor stap hoe je je toestel beveiligt en contacten beheert. Je ontdekt ook hoe je apps installeert en verwijdert, indeelt in mappen en nog veel meer. We werken met maximum tien deelnemers, dus iedereen krijgt individuele begeleiding.

Over de lesgever:
Kristof D'hanens heeft een missie: Vlamingen vertrouwder maken met apps, smartphones en tablets.
Sinds 2013 trekt hij het land rond om overal de blijde digitale boodschap te verspreiden. Op https://appstublieft.be verzamelt hij info over de handigste apps van het moment. Hij schreef ook vier boeken over de beste apps voor je smartphone.

digisessies

Digisessies zoals deze kaderen in de maatschappelijke doelstelling van de Openbare Bibliotheek Brugge om e-inclusie en levenslang leren mogelijk te maken. Digitale vaardigheden zijn noodzakelijk om mee te kunnen in de maatschappij, en de bib wil mensen daarin ondersteunen.