Digidokter

ICT-helpdesk op afstand

Heb je vragen over je smartphone, tablet, computer of laptop?

Apps zoeken in de Store en installeren op jouw toestel? Selfies nemen en op Facebook zwieren of misschien zelfs meteen wegschrijven naar de cloud? Whatsappen met vrienden en familie? Wandelen of fietsen met je smartphone als gps? Wat je vraag of probleem ook is, de Digidokter zoekt een oplossing!

Normaal gezien kan je op consultatie komen bij een Digidokter in Hoofdbibliotheek Biekorf, de bib van Assebroek (Daverlo), van Sint-Kruis (De Zorge) of Sint-Andries, maar door covid-19 kan dat nu niet. De Digidokter werkt wel vanop afstand.

Bellen kan op het nummer 050/47 24 18 tijdens deze wachttijden: elke woensdag van 16.00 u tot 18.00 u en elke zaterdag van 10.00 u tot 12.00 u. Mailen kan natuurlijk steeds op het volgende e-maildres: digidokters@gmail.com. De digidokters antwoorden zo snel mogelijk.

Onder normale omstandigheden kan je in Hoofdbibliotheek Biekorf elke tweede en vierde woensdag van de maand tussen 14u en 16u op consultatie komen bij een digidokter. In Bibliotheek Daverlo is dat elke tweede zaterdag van de maand, in bibliotheek De Zorge elke derde zaterdag van de maand en in de bibliotheek van Sint-Andries elke vierde zaterdag van de maand. In de drie filialen telkens van 10u tot 12u.